Tuinkamer met gebogen dak


| | | | | | |


 De bestaande woning blijft hoofdzakelijk ongewijzigd. De achterbouw op het gelijkvloers wordt helemaal vernieuwd en open gemaakt. Een dakkapel op de zoldering wordt aan de achterzijde vernieuwd. Aan de achterbouw wordt een constructie gemaakt met een gebogen dak (met groendak) en de achtergevel wordt volledig open gemaakt.
De zijgevel werd lichtjes gewijzigd met een bandraam voor meer licht en lucht voor de technische ruimtes. Het achterliggende terras wordt verhoogd en vernieuwd op de bestaande verharding. Een bijkomende dakoversteek dient als zonnewering en ter bescherming van het houten schrijnwerk (Europese FSC eik).

 

Alle beelden, teksten, ontwerpen op deze website zijn beschermt onder de wet van copywrite - All text, photos & designs are protected by law of copyright.