Feng Shui gaat over de interactie tussen jou, je omgeving en het gebouw waarin je woont/werkt. Het analyseert met vele methodes de invloed die het gebouw heeft op jou. Er zijn vele en heel verscheiden voordelen van goede Feng Shui. Als je problemen hebt met slapen of je gezinsleven verloopt erg moeilijk, dan kan het je leven veranderen. Als je heel hard werkt maar niet de vruchten plukt van je inspanningen, als je gezondheidsproblemen hebt of als je partner altijd weg is voor het werk, kan het verbeteren van de Feng Shui het probleem oplossen. Feng Shui laat gebouwen werken voor jou zodat ze je ondersteunen in je werk, relaties en gezondheid. Als je omgeving in balans is, beginnen andere stukjes van de puzzel van het leven op hun plaats te schuiven. Het voelt aan als met de stroom mee zwemmen.
Vaak is de reden waarom mensen een Feng Shui consult willen, dat ze beseffen dat er ‘iets’ niet klopt. Feng Shui analyseert ‘waarom’ iets niet klopt en kan de sleutel zijn tot het herstellen van het evenwicht. Ons huis fungeert als een tweede lichaam en wat Chinese Geneeskunde kan doen voor je lichaam, kan Feng Shui voor je woning of business doen. > Zie verder

 

Alle beelden, teksten, ontwerpen op deze website zijn beschermt onder de wet van copywrite - All text, photos & designs are protected by law of copyright.