Sinds 2015 is Steven Dalving medevennoot van Archi4. Zijn collega’s zijn Steven Bydekerke, Martine Peeters, Pat Olieslagers en Charlotte Vanderputte.

Wij maken ontwerpen voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. In functie van het uit te voeren project worden er samenwerkingen met externe:veiligheidscoördinatoren, epb-verslag-gevers, ingenieurs, interieur-architecten en landschaps-architecten aangegaan. Het opzet is om voor ieder project de beste mensen samen te brengen om tot het beste resultaat te komen.

Steven Dalving architect studeerde aan de Hogeschool Henry van de Velde / Architectuur weten- schappen te Antwerpen en werkte reeds voor gerenommeerde bureaus als Alberts & van Huut te Amsterdam en de Organische Architect Marc Schepens te Kalmthout.

Martine Peeters architect werkt sinds ’96 als bio-ecologisch architect op het bureau. Ze specialiseerde zich ook in monumentenzorg. Martine is eveneens lid van Vibe.

Steven Bydekerke is architect-ingenieur, hij studeerde in Gent, waarvan één jaar in Barcelona. Steven werkt sinds 2003 als bio-ecologisch architect en is lid van Vibe.

Pat Olieslagers versterkt ons team als bouwkundig tekenaar. Zij werkt sinds 2010 voor het architectenatelier.

Charlotte Vanderputte afgestudeerd als architecten en ondersteunt ons in het digitaal tekenen van 3D’s en grafisch werk.

De 3 werkzaam architecten zijn allen in de Orde van Architecten te Antwerpen ingeschreven.

 

Alle beelden, teksten, ontwerpen op deze website zijn beschermt onder de wet van copywrite - All text, photos & designs are protected by law of copyright.